МотоТрип БГ - екип

Мото Трип БГ

Мото Трип БГ е съставен от млад, енергичен екип, запален по моторите. Решихме да споделим страстта си, като ви предоставим възможността да наемете мотоциклет в България.

Нашата компания може да ви предостави най-доброто обслужване в тази сфера. Като наемете мотоциклет от нас, вие ще получите съвети как да превърнете пътуването си в България във ваканцията на мечтите си. Ще ви уведомим за най-добрите налични маршрути и забележителности, които трябва да видите по време на почивката си в нашата страхотна страна.

Ще получите информация за висококачествени къщи за гости и хотели, в които можете да пренощувате.
С радост можем да ви предложим някои допълнителни мото-аксесоари като: топ каси, странични куфари, дъждобрани, ръкавици и др.

Extreme Sports Biking

Иван работи по маршрутите, приема и административно оформя вашите документи, така че можете да разчитате на него, докато пътувате в България.

Когато не е на работа, Иван кара мотора си в компанията на жена си и на добри приятели. Той посвещава няколко седмици годишно да изпробва различни терени в търсене на нови приключения.

Иван Ангелов е съосновател и дипломиран в специалност „Счетоводство и контрол“. Той е мотоциклетен авантюрист и страстен китарист.

Най-вероятно Иван ще отговори на имейлите Ви и ще се погрижи за Вашата поръчка. Той ще комуникира с Вас на всеки етап от Вашата поръчка и ще Ви посрещне в България.

Snowboarding
Extreme Sports Biking

Отговаря за ежедневните организационни задачи, логистиката и поддръжката на фирмените мотоциклети в изрядно състояние. Николай би доставил наетия от Вас мотоциклет до летището или избрана от вас начална точка за Вашето пътешествие.

Често и с голямо удоволствие взима участие в организираните турове по красивите пътища на България. Магическата комбинация от криволичещи планински пътища осеяни със завои, носи истинско щастие в сърцето на Николай.

Николай Ангелов е съосновател на компанията, отдаден родител, баща на две прекрасни момчета. Ангажиран е в сферата на продажбите, където се чувства изцяло в свои води.

Николай споделя любовта си към красивите и бързи мотоциклетите още от ранните си тийнейджърски години. От навършването на 18 годишна възраст и взимането на книжка, той винаги намира място за един или два мотоциклета в гаража си.

Snowboarding
Daniel Dimitrov

Даниел Димитров е съосновател и Ай Ти специалист. Пътешественик и запален по фотографията.

През свободното си време Даниел обича да пътува със семейството си и, разбира, се да кара мотоциклета си с Иван и близки приятели.

Даниел най-вероятно ще отговори на вашите имейли и ще комуникира с вас, както и именно той ще получи вашите отзиви. Отговаря за медийното съдържание и фотографията.