МОТОКАМП БЪЛГАРИЯ

МОТОКАМП БЪЛГАРИЯ


МотоКамп България е първият по рода си комплекс за пътешественици с мотори. Намира се в центъра на България и на Балканския полуостров, на кръстопът между Европа и Азия.

МотоКамп България стартира работа през 2006 г. и от тогава до сега не спира да развива, разширява и подобрява дейността си. Негови създатели са мотопътешественици, които са се посветили да предоставят услуги, нужни и полезни на всеки моторист, когато е на път. Идеята и името са дадени от един от собствениците – Дъг Уотки – четирикратен околосветски мотопътешественик.

МотоКамп България се състои от три къщи за гости и къмпинг зона, изградени с много любов и внимание към детайла. Там ще откриете не само подслон, но и ще усетите топлината на лагерния огън. А в малкия бар по всяко време на годината може да срещнете мотопътешественици от цял свят, които на по бира ще ви разкажат вдъхновяващи истории.

МотоКамп България разполага и с екип от специалисти, на разположение да извършат качествен спешен или текущ ремонт по вашия мотоциклет. Може да използвате склад за вещи, да оставите на съхранение превозното си средство, а от добре заредения им магазин с резервни части и консумативи може да закупите и от световноизвестните облекла с марката на МотоКамп България.

Вила Столетово

  

Вила Столетово – от мотопътешественици за мотопътешественици.


Вила Столетово носи името на селото, в което се намира. Разположено между две планини – Стара планина и Средна гора, малкото китно селце пази спокойствието, величието и паметта на Балкана и неговите хора.

Спуснете се по северния склон на Стара планина през прохода Троян – Кърнаре или тръгнете от столицата по стария път към морето и се отбийте във Вила Столетово. Тук ще си отпочинете пълноценно и ще се заредите за нови приключения. От Вила Столетово се отправете на изток към Долината на розите или тръгнете из балканските проходи в търсене на перфектните завои. Поемете на север по билото на Стара планина към Етрополския балкан или хванете някоя от многобройните офроуд пътеки на Средна гора и тя ще ви отведе до връх Богдан, Копривщица или Хисаря.

Независимо дали след каране по живописния Подбалкански път или след обиколки по офроуд пистите в околността, заповядайте във Вила Столетово! Отседнете в подножието на Средна гора в изискано съчетание на уют и съвременни удобства.

Не просто къща за гости, а домът, когато си далеч от вкъщи.

Ранчо Конникът

Ранчо “Коникът”

Намираме се в китно селце – Макоцево – на 35 км от София. Нашето Ранчо ви предоставя възможност за отдих и наслада от селския живот, обучение и конна езда сред природа, качествени програми за индивидуални клиенти, фирми, собственици на коне както и авторски програми за деца и юнуши.

Независимо дали сте начинаещ или напреднал ездач, търсите място където да яздите в природа, да участвате в конни преходи, искате да прекарате активно почивката си или уикенда – сами или с приятели, търсите нестандартно място за тиймбилдинг или рожден ден на детето ви – РАНЧО КОННИКЪТ е мястото!

Заповядайте при нас да се запознаем!

Ранчо Конникът