Мотор под наем

от53€/на ден

Започнете пътуването си
на две колела в България

Наеми мотор
Открий България

Здравейте и благодаря, че посетихте нашия уебсайт! Екипът на Мото Трип ще ви предостави най-добрите съвети и идеи как да направите своето пътуване на две колела в България незабравимо. Тук ще имате не само възможност да наемете мотор, но и ще можете да спечелите нови приятели, докато карате мотоциклет по безкрайните живописни маршрути в Източна Европа. Не пропускайте възможността да наемете един от нашите мотоциклети, налични на mototripbg.com

Contact us

Кои сме ние?

Ние сме млад, енергичен екип, запален по моторите. Решихме да споделим страстта си, като ви предоставим възможността да наемете мотоциклет в България. Нашата компания може да ви предостави най-доброто обслужване в тази сфера. Като наемете мотоциклет от нас, вие ще получите съвети как да превърнете пътуването си в България във ваканцията на мечтите си. Ще ви уведомим за най-добрите налични маршрути и забележителности, които трябва да видите по време на почивката си в нашата страхотна страна. Ще получите информация за висококачествени къщи за гости и хотели, в които можете да пренощувате. С радост можем да ви предложим някои допълнителни мото-аксесоари като: топ каси, странични куфари, дъждобрани, ръкавици и др.

Легендарни и надеждни мотори

Те са тук, за да ви закарат със стил и комфорт там, където поискате.
Очарователната комбинация от леко тегло, динамичен двигател и
21-инчова предна гума ще гарантира усмивката на лицето ви,
докато сте на път или извън него.

Motocycle Honda XLV 650 transalp

Honda XL 650 V Transalp

Марка Модел
Honda XL 650 V Transalp
Година Категория
2000-2006 Ендуро
Кубатура на двигате  

Кубатура на двигателя

 

647.00 ccm V2, четиритактов
Максимална мощност Охладителна система
55 к.с. / 7500 об./мин. Водно охлаждане
Скоростна кутия Обем на резервоара
5-скорости 19.00 литра
Сухо тегло Размер предна гума
191.0 кг 90/90/R21
Размер на задна гума
120/70/R17
Резервирай сега
Motocycle Honda XLV 650 transalp

Yamaha XT 660 R

Марка Модел
Yamaha XT 660 R
Година Категория
2006 Enduro
Кубатура на двигателя Кубатура на двигателя
660.00 ccm Едноцилиндров, четиритактов
Максимална мощност Охладителна система
48 к.с. / 6000 об./мин Водно охлаждане
Скоростна кутия Обем на резервоара
5-скорости 15.00 литра
Сухо тегло Размер предна гума
173.0 кг 90/90/R21
Размер задна гума
130/80/R17
Резервирай сега

Гледки от България

Зелените, могъщи планини, топлите златни плажове на Черно море и безбройните спиращи дъха гледки към неповторими пейзажи – това ще намерите при посещението си в България.

Местоположение

България е европейска, балканска, Черноморска и Дунавска страна. Можете да намерите тази красива страна на кръстопътя между Европа, Азия и Африка. Географското положение на страната също определя относително широкия ъгъл на слънчева светлина, който пада върху страната, което прави страната предимно слънчева. България граничи на север с Румъния, на изток с Черно море, на юг с Турция и Гърция, а на запад със Северна Македония и Сърбия.

Пътна мрежа

Нашата красива страна се счита за мост между западната и източната цивилизации. Големите европейски пътища преминават през територията и, свързваща Западна Европа с Близкия и Средния Изток от Белград – София – Свиленград. Също така основните магистрали в страната ще ви доведат до Бургас и Варна, които са най-големите пристанища на Черно море в България.

Природа

Природният пейзаж на България е разнообразен. Тук можете да намерите високи планини, просторни долини и спиращата дъха гледки към морето. Стара планина се простира по цялата дължина на страната от запад на изток, разделяща територията на България на северна и южна част. На изток ще намерите плажове, покриващи стотици километри. Приветливият климат и фактът, че България е предимно слънчева страна ви дава възможност да пътувате с комфорт по време на престоя си.

Селища

В България можете да намерите много малки села, които са известни с гостоприемството на своите жители. Туризмът в малките села е наистина добре организиран. Можете да намерите някои от най-красивите села, разположени в планината. Например Арбанаси, който е близо до Велико Търново, Рибарица, Боженци, Столетово край Карлово в централния Балкан и Идилево близо до Севлиево. Красиви малки селца могат да се намерят и по бреговете на Черно море. Някои от тях са Камен Бряг, Лозенец, Царево и Варвара.

Приключения

За тези, които търсят нови приключения, опознавайки нови територии, България е изключително привлекателна дестинация. Ако желаете да карате мотоциклет през планински проходи, достигащи до уютни села и да срещнете нови приятели, това е мястото, което трябва да посетите. Друг начин да прекарате малко качествено време и да спечелите спомени за цял живот е да летите в небето над Сопот. Там може да се носите с парапланер над града. Този вид спорт е добре развит в региона.

Маршрути

Изберете своя маршрут
Направете пътуването си приятно

step-1

София-Идилево

България Moto Trip

step-1

София-Идилево Pro

България Moto Trip

step-1

Идилево – Обиколка

България Moto Trip

step-1

Идилево – Обиколка 2

България Moto Trip

step-1

Идилево – София Hard Pro

България Moto Trip

Планирайте най-доброто си пътуване в България.
Какво е времето за този период?

Партньори